Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 3128019
inzerát vložený: 27.10. 2023 08:44
20ml s76 cena 12€ (iné množstvo dohodou napr 250ml 116€) plus poštovné k zásielke pridávam aj návod na davkovanie a 2ml striekačku. zasielam poštou kuriérom aj do čr. s76 zabíja červené roztoče, roztoče vo vzdušných vakoch a dýchacej sústave (sternostoma tracheacolum), parazity- roztoče v perí, krvné parazity (microfilaria), oblé červy, vápenka. je účinný v liečbe acuario spp. s76 môže byť použitý v ktorejkoľvek fáze
životného cyklu vtákov. pri dodržaní dávkovania nepoškodzuje zdravie a plodnosť dospelých vtákov, mláďat a nemá vplyv na oplodnenosť znášky.s76 je vo vode rozpustný dáva sa do vody pre vtáctvo. martin.zmeko@gmail.com viber whatsup +421918422299 v ponuke mám aj quikgel - prvá pomoc pri akútnych stavoch. ak treba vtáctvo revitalizovať trpí nechutenstvom, nasuchorene perie, utiahnuté v kúte voliery, bez hlasového prejavu a podobne vtedy je čas podať quikgel.
moxivet kompletné odcervenie vrátane pasovnic. všetko čerstvo dovezené. sám som chovateľ takže rád poradím s dávkovanie a podobne.
prípravok je vhodný pre papagáj kráľovský, kakarik, andulka , amazoňan, holuby, eurofaouna, stehlík, ara, kakadu, alexander, rozela, rosela, horský, princ, amadina, kanarik, amazónik, mních, penant, eklektus, spevavý, hyle,neofema, korela, aratinga, žako, mayeri, senegalský, mnohofarebný, pyrura, agapornis, páv, nádherný, fisher, kanárik, zebrička, ryžovníky, exoty, patagónsky, princ, spevavý a mnohé iné

Lokalita Myjava

Cena: 12,- €



Neregistrovaný užívateľ

Telefón: +421 0918422299

Lokalita: Myjava



Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 4 + 5 :

Váš e-mail:

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 1239)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.02