Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 3127857
inzerát vložený: 13.9. 2023 19:41
AutoDiagnostika Auto Com - Delphie( Je to Delphie ale novsia vylepsena verzia pod menom Auto Com).Tie lacne na trhu maju cerveno-cierny kryt,su dvojdoskove alebo jednodoskove,alebo su aj so sedym krytom ale so starim chipom 00,701. Univerzalna pre vsetky typy znaciek aut a nakladnych vozidiel od A po Z s novym plnym programom 2021.11 a ovladacom 3201. Moja je najkvalitnejsia verzia na trhu s doskou SingleBoard-jednodoskova s najnovším chipom aky existuje momentalne na trhu(Pozri fotky v inzerate).Je to Jednoplosakova doska s kvalitnejsou a novsou elektronikou-cipmi,relatkami, pre plny a stabilny chod pocas diagnostikovania a vyuzitia vsetkych funkcii v programe,kdež to tie starsie mali problem s vypadavanim programu(pri vypadnuti vam moze poskodit jednotku) a ich elektronika nepodporuje 100% funkcnost funkcii najnovsieho programu a jeho aktualizacii.Program ma nove rozhranie.Bezi v Češtine a umoznuje nacitavanie a mazanie chyb,realne udaje z Riadiacej Jednotky, deaktivacia- aktivacia a test funkcii v riadiacej jednotke ci mazanie servisnych udajov.Znacky vsetkych automobilov a nakladnych vozidiel .V baleni diagnostika, kablove prislusenstvo,dvd,aktivator +video postup instalacie.Pripojenie cez OBD2 alebo Bluetooth.Cena za komplet 130€,ihned skladom aj viac kusov.Posielam aj dobierkou +4.50€.
Mozne osobne prevziat Čaňa- Košice.
Prosim volat 0915 355 815.

Lokalita Košice IV

Cena: 130,- €



Registrovaný užívateľ

Prezývka: pal.erik

Telefón: +421 915 355 815

Lokalita: Košice IV


Všetky inzeráty užívateľa pal.erik

Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 4 + 8 :

Váš e-mail:

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 1482)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.02