Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 3125058
inzerát vložený: 7.3. 2022 14:07
Kvalitné koolform stamp raznice sú rôznych vzorov ako je umelý kameň, štiepaný kameň, imitácia dreva, ale aj valček imitácie skaly a valček imitácia tehly. K razniciam a valčekom ponúkam aj doplnky ako sú separátor proti lepeniu lepidla na raznicu a valček. Rôzne hrče na zdokonalenie orazeného vzoru dreva a hranol, ktorý dodá orazenému drevu ten správny vzhľad. Raznica na obkladový kameň, formy na obkladový kameň, valček na imitáciu kameňa, razený obklad, silikónová raznica na obklad, raznica na obklad, raznica na betón, silikónová raznica tehla, forma na dlažbu imitácia dreva, obklad na stenu stamp, silikónové formy na betón, raznice na obkladový kameň, raznice na razenie obkladu, obkladový kameň.

Web: www.koolform.sk

Youtube: https://www.youtube. com/user/skypekool55/videos

Facebook: KoolForm stamp

Instagram: https://www.instagram.com/koolform.sk/

Lokalita Žilina

Cena: 30,- €



Registrovaný užívateľ

Prezývka: ID-564595

Telefón: +421 940 706 063

Lokalita: Žilina


Všetky inzeráty užívateľa ID-564595

Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 9 + 2 :

Váš e-mail:

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 176)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.02