Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 3123574
inzerát vložený: 21.1. 2021 12:43
Ak hľadáte dobrodružstvo, tak to už čoskoro môžete hľadať zo sedadla gladiator x625-a - predĺžená verzia. čaká na vás kombinácia silného, presne dávkovateľného výkonu, vynikajúcej ergonómie, inteligentného dizajnu a pokrokových technológií vďaka špičkovým technickým komponentom od renomovaných značiek., nový líder medzi jednovalcami, najnovší gladiator v exkluzívnom dizajne rakúskeho štúdia kiska. výrobca cfmoto opäť dokonale spracoval požiadavky na silný a moderný stroj a do sveta vypúšťa jeden z najsilnejších jednovalcov. konštrukčne aj dizajnovo úplne nový stroj navyše prichádza prvýkrát v kategórii 600 ccm v krátkej i dlhej verzii. úplne nový cfmoto gladiator x625 x625-a potvrdzuje mimoriadny cit pre dizajn, spracovanie, ergonómiu a použitie moderných technológií. fantastické jazdné vlastnosti, maximálna výbava v cene vrátane nového progresívneho posilňovača riadenia (eps) alebo kompletného led osvetlenia, robia z novinky gladiator x625 x625-a favorita celého segmentu jednovalcových štvorkoliek., masívne, luxusne spracované, delené sedadlo spolujazdca s operadlom je pripravené na dlhé cesty, spolujazdec sa bude cítiť ešte viac bezpečnejšie, ak sa bude držať ergonomicky ladených madiel. plošinové stupačky majú pri modeli x625-a rôzne výškové úrovne pre jazdca a spolujazdca. masívnymi chráničmi rukovätí bude zároveň chránená aj technika napr. pred konármi, či inými prekážkami. motor je plne zakrytý odolnými chráničmi z tvrdeného plastu a všetky prvky sú projektované tak, aby zabezpečili stroju aj posádke maximálnu ochranu. o bezpečnosť pri brzdení sa starajú štyri brzdové kotúče. celý brzdový systém je zmodernizovaný, teraz poskytuje ešte razantnejší a zároveň aj hladký brzdný účinok s presným dávkovaním brzdnej sily. nový gladiator je samozrejme vybavený elektricky prepínateľným pohonom 4x4 s možnosťou 100 uzamknutia predného i zadného diferenciálu. cfmoto gladiator x625 x625-a je už v základnej cene nabitý plnou výbavou a ponúka všetko, čo má plnohodnotná pracovná 4x4 mať - posilňovač riadenia (eps), silný navijak 3000 lbs, homologované ťažné s el. zásuvkou, praktické nosiče lock-n-ride, kompletné led osvetlenie, priestrannú schránku pod sedlom, priestrannú zadná schránku, nový atraktívny lcd displej, luxusné 12 "alu kolesá, viacplátnové pneumatiky, opierku a madlá pre spolujazdca (verzia x625-a), ochranné kryty na ruky.,

poznámka:

sme jedna z najvacsich predajni stvorkoliek na slovensku. stale minimalne 30 stvorkoliek skladom vsetky stvorkolky slovenske spz., dlhoročný predajca štvorkoliek na slovensku so silným servisným zázemím. široký sortiment moto oblečenia vždy skladom v každej veľkosti. výbava na štvorkolku vždy všetko na predajni.

Lokalita Celá SR

Cena: 8 199,- €



Neregistrovaný užívateľ

Telefón: +421 911 391 398

Lokalita: Celá SR



Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 8 + 4 :

Váš e-mail:

Podobné inzeráty

Inzerát: Kayo 110

Inzerát: Kayo 200

Inzerát: Cfmoto gladiator x520-a

Inzerát: Cfmoto gladiator x450-a

Inzerát: Cfmoto gladiator x850 eps

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 360)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.02