Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 3122618
inzerát vložený: 24.3. 2020 00:26
Predám nadbytočné zásoby nasledovných dezinfekčných prostriedkov:

savo prim kvetinová vôňa (parfumované savo original) – tekutý čistiaci a dezinfekčný prípravok (xl balenie 1,2 l – popis viď nižšie) ==> cena 8 eur/ks

protex ultra – antibakteriálne tuhé mydlo 90 g ==> cena 3 eur/ks

možný iba osobný odber v bratislave na mieste (verejnom priestranstve) mnou určenom v ružinove
v minimálnej hodnote 30 eur (pri ľubovoľnej kombinácii jednotlivých produktov).

prosím nevolajte mi, ale napíšte stručnú sms obsahujúcu výlučne len počet kusov z jednotlivých produktov, o ktoré máte záujem, a vaše krstné meno (napríklad „2x savo a 5x protex, jozef“). majte pritom prosím na zreteli dodržanie minimálnej hodnoty objednávky. pri najbližšej možnej príležitosti (nemusí to byť nevyhnutne obratom) sa vám ozvem naspäť a dohodneme si termín prevzatia. samozrejme očakávam, že počas nášho krátkeho stretnutia budete mať na tvári nasadený ochranný prostriedok (rúško alebo inú vhodnú alternatívu). bez toho sa žiadny obchod neuskutoční.

mimobratislavčania prosím rešpektujte, že neposielam poštou na dobierku (ani pri úhrade vopred na účet). v bratislave je dostatočný dopyt poľahky schopný absorbovať moju ponuku.

možný aj barter – výmena za respirátor ffp3 (nový nepoužitý originálne hygienicky zabalený) alebo dezinfekčný gél na ruky sanytol alebo dettol. výmenný pomer by bol predmetom dohody.

savo prim je univerzálny čistič, vhodný aj do domácností s domácimi zvieratami, ktorý spoľahlivo likviduje 99,9 % baktérií, vírusov, kvasiniek a plesní. použitie: umývanie a dezinfekcia plôch a podláh, sanitárnej keramiky, wc, drezov, kuchynských potrieb, hračiek a miest výskytu domácich maznáčikov. dezinfekčná látka: chlórnan sodný.

Lokalita Bratislava II

Cena: v texte



Registrovaný užívateľ

Prezývka: ID-563575

Telefón: +421 948 477 867

Lokalita: Bratislava II


Všetky inzeráty užívateľa ID-563575

Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 3 + 3 :

Váš e-mail:

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 7023)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.02