Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 3083092
inzerát vložený: 26.10. 2017 12:30
Oplotenie pozemku nie je len funkčným prvkom, ktorý chráni súkromie majiteľa, ale je to predovšetkým súčasť celkovej koncepcie designu. preto sú v dnešnej dobe kladené veľké nároky na vzhľad, kvalitu a v neposlednom rade cenovú dostupnosť plotového systému. magicrete vám ponúka exkluzívne riešenie oplotenia vášho pozemku - dekoračný betónový plot založený na panelovom systéme. plotové pole sa skladá z nasledujúcich prvkov - stĺp, ktorý funguje ako nosná konštrukcia, plotové panely (výplne medzí stĺpmi) a zákrytové dosky, ktoré slúžia ako dokončovací prvok. plotový systém magicrete je obojstranný, čo znamená, že obidve strany majú textúru a obidve sú pohľadové. ďalšou prednosťou nášho systému je rýchla a ekonomická montáž. na rozdiel od všetkých murovaných plotov (z blokov, tehál a ďalšie), dekoračný betónový plot magicrete nevyžaduje stavbu pásového základu po celej dĺžke. pri montáži sa vykonáva osadenie stĺpov do montážnych otvorov o hĺbke 50 cm a ich následné betónovanie. to znamená obrovskú finančnú a časovú úsporu pri výstavbe plotu. dovoz z českej republiky. dopravu zabezpečujeme priamo k zákazníkovi. vypracovanie nezáväznej cenovej ponuky na požiadanie.
hlavné prednosti dekoračných betónových plotov magicrete:
jedinečný vzhľad – štruktúra plotu verne napodobňuje prírodný kameň a tehlu, to všetko za oveľa nižšiu cenu
variabilita – môžete si zvoliť potrebnú výšku stĺpov a výplne, alebo osadiť do plotového poľa priehľadnú časť
jednoduchá, rýchla a ekonomická montáž - nie je potreba odlievať pásový základ pod celým plotom, čo značne znižuje celkové náklady na výstavbu a zrýchľuje priebeh montážnych prác
extrémna odolnosť voči poveternostným vplyvom a dlhá životnosť

Lokalita Prievidza

Cena: dohodou



Registrovaný užívateľ

Prezývka: ID-540900

Telefón: +421 918 590 900

Lokalita: Prievidza


Všetky inzeráty užívateľa ID-540900

Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 6 + 3 :

Váš e-mail:

Podobné inzeráty

Inzerát: Pletivo Armor

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 242)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.03