Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 3077983
inzerát vložený: 26.9. 2017 13:55
Drevené EURO palety sú v dnešnej dobe neodmysliteľnou súčasťou mnohých výrobných firiem. Drevené palety ak nové, použité alebo jednorazové svoje využitie može nájsť v takmer každej spoločnosti. Vďaka zanedbateľnym nákladom si môžeme dovoliť zákazníkom, ponúknuť tieto drevené palety za veľmi prijateľné ceny. Preto je jedno, či potrebujete Euro palety do výstavby novej výrobnej haly alebo chcete palety na objednávku pre svoj nový tovar. Záleží len na vás, pre aké účely palety potrebujete. Na základe toho, že sa nám palety čoskoro míňajú a stavy sa tak naozaj rýchlo mení zo dňa na deň, vždy je potrebné typ palety vopred pýtať.

Lokalita Malacky

Cena: Nevyplnené



Neregistrovaný užívateľ

Telefón: +421 918 619 753

Lokalita: Malacky



Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 8 + 6 :

Váš e-mail:

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 3721)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.01