Vyhľadávanie:

  inzercia i-Bazar.sk » ID-565002 

ID-565002




Registrovaný užívateľ ID-565002

Inzerent ID-565002: Kontaktní údaje


Prezývka: ID-565002

Telefón: Nevyplnené

Lokalita: Nevyplnené








Výpis inzerátov od inzerenta ID-565002


Rozkošná a sladká opica marmoset

Dobre socializované opice marmoset na adopciu. Zdravotná záruka, prísny vakcinačný program (odporúča licencovaný veterinárny lekár). Malá opička má aktuálne očkovanie, veterinárnu prehliadku, zdravotný preukaz a 1-ročnú zdravotnú záruku. Máme licenciu USDA. Opica žerie z fľaše, nosí plienky a obleče...

Cena: 150,- €, Lokalita: Banskobystrický kraj
Opice marmoset na adopciuvložené 25.11. 2022
Opice marmoset na adopciu

Predám roztomilé a dobre vycvičené mláďatá kosmáčov. Skrotený a pripravený na nový domov. Majú krvný test a prišli by so všetkými zdravotnými dokladmi.

Cena: Nevyplnené, Lokalita: Bánovce nad Bebravou
K dispozícii sú samce a samice opíc kosmáčov

Samce a samice opíc kosmáčov na opätovné nasadenie. Obaja sú skontrolovaní veterinárom a majú zdravotný certifikát. Dokáže urobiť dobrého a milého člena vašej rodiny - inteligentný, hravý.

Cena: Nevyplnené, Lokalita: Trenčianský kraj
Malá sladká opica kosmáčvložené 25.11. 2022
Malá sladká opica kosmáč

Máme na predaj samičku opice kosmáča. Tieto opice sú od narodenia kŕmené z fľaše, všetky zábery sú aktuálne a budú skvelým spoločníkom do každej domácnosti.

Cena: Nevyplnené, Lokalita: Žiar nad Hronom
K dispozícii sú samce a samice opíc kosmáčov

Samce a samice opíc kosmáčov na opätovné nasadenie. Obaja sú skontrolovaní veterinárom a majú zdravotný certifikát. Dokáže urobiť dobrého a milého člena vašej rodiny - inteligentný, hravý.

Cena: Nevyplnené, Lokalita: Rimavská Sobota
Roztomilé, zdravé opice marmoset

Roztomilé, zdravé opice marmoset. Všetci sú zdraví a dobre trénovaní s dobrými domácimi návykmi a milujú spoločnosť. Naše opice majú tiež dobrý biologický pôvod a sú vhodné aj na chov.

Cena: Nevyplnené, Lokalita: Brezno
Opice kosmáčov teraz dostupné

Ak hľadáte mláďa opice kosmáča na predaj, Poggis Animal House má tieto primáty k dispozícii počas celého roka. Ak máte záujem o kúpu vlastného spoločníka, môžete si ho vyzdvihnúť buď u nás (len po dohode), alebo vám ho môžeme nechať poslať súkromným prepravcom.

Cena: Nevyplnené, Lokalita: Nitrianský kraj
Opice marmosetvložené 25.11. 2022
Opice marmoset

Máme dve krásne opice Marmoset Marmoset, jedného samca a samicu. V skutočnosti sú veľmi rozkošné a hravé, ale tiež milujú relax. v prípade záujmu pošlem ďalšie fotky.

Cena: Nevyplnené, Lokalita: Bratislavský kraj
Šteniatka Yorkievložené 25.11. 2022
Šteniatka Yorkie

šteniatka yorkov hľadajú dobrý domov! čistokrvný, všetky papiere :(, majú prvé zábery :), obe šteniatka sú psíkovia. Majú 9 týždňov. V prípade záujmu mi prosím napíšte.

Cena: Nevyplnené, Lokalita: Banskobystrický kraj
Roztomilé šteniatka Yorkievložené 25.11. 2022
Roztomilé šteniatka Yorkie

5 rozkošných šteniatok Pure Breed 100% Parti Color Toy Yorkies 2 fenky a 2 psíkovia, s registráciou. Teraz majú 9 týždňov a už majú 5 libier. Sú čiastočne trénovaní na nočník, trénovaní v prepravke a môžu prijímať tuhú potravu pre šteňatá. Sú hravé a priateľské k deťom a iným psíkom. Platí sa poplat...

Cena: 150,- €, Lokalita: Banskobystrický kraj
Rozkošné šteniatka Morkievložené 25.11. 2022
Rozkošné šteniatka Morkie

Rozkošné malé šteniatka Morkieho s tvárami medvedíka (1/2 Yorkie a 1/2 Maltezák). Tieto malé zlatíčka vyzerajú presne ako moje čistokrvné Yorkie. Sú čiernohnedé so super nadýchanou srsťou. Otec má 2 1/2 libry čistokrvný Yorkie registrovaný v AKC a mama je 4 librová čistokrvná Malťanka registrovaná v...

Cena: 150,- €, Lokalita: Banskobystrický kraj

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov.
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.04