Vyhľadávanie:

  inzercia i-Bazar.sk » ID-561534 

ID-561534




Registrovaný užívateľ ID-561534

Inzerent ID-561534: Kontaktní údaje


Prezývka: ID-561534

Telefón: Nevyplnené

Lokalita: Nevyplnené








Výpis inzerátov od inzerenta ID-561534


Digitálne LED hodinky pre teenagerov

Predám digitálne LED hodinky športového typu pre teenagerov - chlapcov a dievčatá. Priemer ciferníka 3,8 cm je v rovnakej farbe ako silikonový remienok dĺžky 22,5 cm. Hodinky zobrazujú čas a dátum. Pekný a praktický darček !

Cena: 3,- €, Lokalita: Nevyplnené
Digitálne LED hodinky pre teenagerov

Predám digitálne LED hodinky športového typu pre teenagerov - chlapcov a dievčatá - v piatich farbách. Priemer ciferníka 3,8 cm je v rovnakej farbe ako silikonový remienok dĺžky 22,5 cm. Hodinky zobrazujú čas a dátum. Pekný a praktický darček !

Cena: 3,- €, Lokalita: Nevyplnené
Digitálne LED hodinkyvložené 9.4. 2023
Digitálne LED hodinky

Predám nové LED športové hodinky, farebný displej rozmerovo 2,7x3 cm, mäkký silikonový remienok príjemný na nosenie, vrátane batérie

Cena: 5,- €, Lokalita: Nevyplnené
Záhradný zavlažovací systém

Predám záhradný zavlažovací systém - kvapkový a produkujúci jemnú hmlovinu. Vhodné pre zavlažovanie záhrady, skleníkov, kvetov, trávnika apod. Vysoká úspora nielen vody ale aj vášho času ! Pohodlné, presné, praktické a pravidelné zavlažovanie rastlín. Rastliny dostanú presne toľko vlahy, koľko pre s...

Cena: 3,- €, Lokalita: Nevyplnené
Jedinečné hodinky Hannah Montana

Predám nádherné dievčenské náramkové hodinky pre fanúšičky Hannah Montana - Miley Cyrus - s portrétom na ciferníku, remienok v krásnej farebnej kombinácii s logom Hannah Montana ! Hodinky, ktoré vám budú závidieť !

Cena: 4,- €, Lokalita: Nevyplnené

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov.
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.03