Vyhľadávanie:

  inzercia i-Bazar.sk » ID-547528 

ID-547528




Registrovaný užívateľ ID-547528

Inzerent ID-547528: Kontaktní údaje


Prezývka: ID-547528

Telefón: Nevyplnené

Lokalita: Nevyplnené








Výpis inzerátov od inzerenta ID-547528


Shit Tzu Šteniatka pre adopciu

Dobre vyškolení šteňatá Shit Tzu sú pripravení na prijatie. Všetci dostali očkovacie látky. Oni sú nočník a domáci tréning a prísť so všetkými papiermi.

Cena: Nevyplnené, Lokalita: Košice I
Zlatého Retrievera Šteňatá.

Veľmi roztomilé, spoločenské a krásne zlaté retriever šteniatka sú tu! Momentálne sú k dispozícii muži a ženy. Tieto šteniatka sú vynikajúcimi spoločníkmi, dobre sa socializujú v rodine, priateľskom prostredí a majú veľa lásky.

Cena: Nevyplnené, Lokalita: Myjava
Rottweiler šteňatá.vložené 21.9. 2017
Rottweiler šteňatá.

10 týždňov staré šteniatka Rottweiler sú pre vás pripravené. Šteňatá boli vychované vo veľmi pokojnom prostredí a sú zvyknutí s deťmi. Zvýšená s množstvom lásky a pozornosti. Sú aktuálne na všetkých záberoch a stanú sa veľmi dobrým spoločníkom vašej rodiny.

Cena: 100,- €, Lokalita: Humenné
Labradorské šteniatka.vložené 21.9. 2017
Labradorské šteniatka.

Ponúkam dvom šteniatkam Labradoru zadarmo adopciu ľubovoľnému milujúcemu a starostlivému domu. Sú to skvelé darčeky pre každého, kto miluje psy, a sú skvelé aj pre ostatných domácich miláčikov a deti.

Cena: Nevyplnené, Lokalita: Brezno
Anglické buldog šteňatá.vložené 21.9. 2017
Anglické buldog šteňatá.

Super rozkošný anglický buldok Šteniatka. Tak jemné a láskyplné. Mám 2 vľavo. Toto je skvelé plemeno pre rodiny s deťmi. Je veľmi jednoduché trénovať a dychť sa potešiť. Šteniatka sú teraz pripravené ísť do nových domov, pretože práve dostali svoje prvé zábery a odčervovanie. Prosím, kontaktujte ma ...

Cena: Nevyplnené, Lokalita: Bytča
Akita Šteniatka.vložené 21.9. 2017
Akita Šteniatka.

3 krásne šteniatka Akita pripravení na svoje nové domovy hneď! Všetci sú veľkí silní zdravé šteňatá s krásnou jemnou povahou.

Cena: Nevyplnené, Lokalita: Dolný Kubín
Pomeranian šteniatka.vložené 21.9. 2017
Pomeranian šteniatka.

Krásne pomeranské šteniatka k dispozícii. Pripravený ísť teraz.Ak budú mať dobrý život dlhé homes.Both muža a ženy, rozkošné a hravé šteniatka.

Cena: Nevyplnené, Lokalita: Ružomberok
čivava Šteňatávložené 21.9. 2017
čivava Šteňatá

Zdravotné osvedčenie Muži a ženské čivavy Šteniatka pre nový domov. Tieto krásne šteniatka sú A K C registrované a majú mäkké.

Cena: Nevyplnené, Lokalita: Košice IV
Sibírsky husky šteňatá.vložené 21.9. 2017
Sibírsky husky šteňatá.

Mužské a sibícke mláďatá sibírsky Husky, registrované v KC, pracujú aktuálne. Boli vyšetrené veterinárom a mali prvé očkovanie a budú mikročipmi.

Cena: Nevyplnené, Lokalita: Revúca

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov.
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.04