Vyhľadávanie:

  inzercia i-Bazar.sk » ID-446257 

ID-446257




Registrovaný užívateľ ID-446257

Inzerent ID-446257: Kontaktní údaje


Prezývka: ID-446257

Telefón: Nevyplnené

Lokalita: Nevyplnené








Výpis inzerátov od inzerenta ID-446257


Masážny prístroj dobíjací 8 režimov 19 úrovní intenzity

Masážny prístroj s LCD displejom a diaľkovým ovládaním na domáce použitie. , S týmto masážnym prístrojom si môžete užívať výhody profesionálnej masáže doma, v kancelárii alebo na cestách bez toho, aby ste si museli rezervovať schôdzku alebo cestovať do kúpeľov. , Masážny prístroj disponuje 8 rôznymi r...

Cena: 11,- €, Lokalita: Nevyplnené
MP3 prehrávač - vajíčkovložené 28.12. 2022
MP3 prehrávač - vajíčko

Predám mp3 prehrávač v tvare vajíčka v rôznych farbách, prehráva micro sd karty, možnosť pripnutia na odev klipom, vstavaná Lion batéria sa nabíja cez USB kábel cez PC.

Cena: 3,- €, Lokalita: Nevyplnené
Valentínsky darček  18K zlatá retiazka s príveskom Swarovsk

Darček ktorý istotne poteší ! Obdarujte svoju vyvolenú touto nádhernou 18K retiazkou a príveskom zdobeným swarovski elementom v strede prívesku v darčekovom balení. Retiazka je antialergická, nečerná, má stály lesk a dlhšiu životnosť. Dĺžka retiazky 45-50 cm.

Cena: 7,- €, Lokalita: Nevyplnené
Retiazka s príveskom dvojsrdce

Predám zaujímavú retiazku s príveskom dvojsrdce - dve srdcia v jednom, ktoré je zdobené po vonkajších stranách farebnými kamienkami, v zlatom prevedení, dĺžka retiazky cca 43 cm, rozmery prívesku 1,7 x 1,7 cm. Malý ale veľavravný darček !

Cena: 5,- €, Lokalita: Nevyplnené
3D opticke myšivložené 24.1. 2021
3D opticke myši

Predam nové 3D optické myšky káblové vo farbe bielej, čiernej, ružové Ferrari autíčko, svietiace predné a zadné LED svetlá, cena od 2 € ! Myška a hračka súčasne!

Cena: 2,- €, Lokalita: Nevyplnené
Slnečné okuliare model Wayfarer.

Predám nové, nenosené slnečné okuliare model Wayfarer. Farba skiel: tmavošedá, rám okuliarov vo viacerých farbách, zdobený na prednej strane a nožičkách. Tento štýl slnečných okuliarov je jedným z najúspešnejších a celosvetovo najviac predávaných. Okuliare majú univerzálnu veľkosť - sadnú každému - ...

Cena: 3,- €, Lokalita: Nevyplnené

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov.
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.03