Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 3128389
inzerát vložený: 7.1. 2024 12:32
Predám nový, 1x použitý fotobatoh National Geographic, velkost M...edicia Island. Popis produktu
Špeciálny fotobatoh National Geographic Iceland Backpack M príde vhod pre pohodlné a bezpečné prenášanie DSLR a CSC fotoaparátov aj s potrebným vybavením. Ponúkne vytúžený priestor s objemom až 17 l, vďaka čomu budete mať všetko dôležité neustále pri sebe. Do batohu tak ľahko umiestnite samotný prístroj, až 4 objektívy, statív, externý blesk, až 15” notebook, kabeláž aj ďalšie príslušenstvo, kedy odnímateľné deliče poskytujú možnosť prispôsobenia fotokomory veľkosti a tvaru uloženej techniky, jednoduchú organizáciu vnútorného obsahu aj vysokú tlmivosť a odolnosť voči silným nárazom a vibráciám.
Praktickosť predovšetkým
Spodnú polstrovanú fotokomoru zaistí ľahký a rýchly prístup k vášmu prístroju zo zadnej strany a horná komora s vnútorným vreckom poslúži na uloženie notebooku alebo tabletu, drobnej elektroniky i ďalších osobných cenností. Rovnako nechýbajú 2 vonkajšie predné vrecká na zips a 2 bočné sťahovacie vrecká na objektívy či pitné fľaše. Poteší aj elastický sťahovací pásik pre uchytenie menšieho statívu, vďaka čomu získate ostrejšie a stabilnejšie snímky bez akéhokoľvek náznaku po rozmazaní. Pri práci v teréne tak budete mať všetko potrebné ihneď po ruke, vďaka čomu môžete lepšie reagovať na neustále sa meniace podmienky aj ďalšie neočakávané situácie.

Lokalita Bratislava II

Cena: 90,- €



Registrovaný užívateľ

Prezývka: ID-565622

Telefón: +421 908 962 666

Lokalita: Bratislava II


Všetky inzeráty užívateľa ID-565622

Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 3 + 8 :

Váš e-mail:

Podobné inzeráty

Inzerát: Predám nový fotobatoh

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 6402)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.02