Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 3127691
inzerát vložený: 5.8. 2023 11:46
Lacné bývanie,ovela lacnejšie ako na slovensku.na domceku prebieha postupne rekonstrukcia aj fasada.ponúkam na predaj dom v maďarsku-dedinka zemplenagard 4 km od veľkých trakan. 15 km kráľovský chlmec. dom je čiastočne rekonštruovaný. je potrebné nejaké veci dokončiť+ jednu izbu. v dome sa dá ihneď bývať. v dome je elektrina, voda, odpad. kúrenie menšou pieckou, ale je možné v druhej izbe dat krb. dom má s dvoch strán prístrešky. pri dome je aj prípojka plyn, ale není zavedený až do domu. dom má 2 veľké izby, veľkú kuchyňu, špajzu, kúpeľňu s wc. pozemok má 2200m2,je oplotený. termálne kúpalisko cca 35km od zemplenagardu, zoo niregyhaza cca 45 km, v blyzkosti je rieka tisa kde je aj kompa. na pozemku sa da pestovať rôzna zelenina,šú tu mladé ovocné stromčeky, hrozno, na dvore je aj plechová garáž. na pozemku je aj veľký orech, hruška ktorá rodí šťavnaté hrušky, foliovnik, vrtana studňa na zalievanie. dom je ďalej vhodný na ďalšie úpravy podľa vlastnych predstav a šú potrebné nejaké veci porobiť aj s vonkajšej strany. je nutné vidieť ak budete mat záujem. dohoda je možná pri vážnom záujme. za takú cenu niekde nekúpite ani byt a si myslím ze cena je adekvátna. dom sa predáva zo zariadením vo vnutry+plus nejaké veci vonku.v dnesnej doba za taku cenu uz pomaly garaž kupite nie dom kde sa da hned byvat.predava sa komplet zo zariadenim,garažou

Lokalita Trebišov

Cena: 26 500,- €



Registrovaný užívateľ

Prezývka: ID-565379

Telefón: +421 940 010 747

Lokalita: Trebišov


Všetky inzeráty užívateľa ID-565379

Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 6 + 1 :

Váš e-mail:

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.02