Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 3127509
inzerát vložený: 14.6. 2023 21:25
Vzrušujúca príležitosť na získanie spoločnosti s čistiacimi zariadeniami

Pozor podnikatelia a investori!

Hľadáte pripravený podnik so širokou zákazníckou základňou? Nehľadaj ďalej! Sme radi, že vám môžeme predstaviť výnimočnú príležitosť vlastniť alebo investovať do osvedčenej spoločnosti, ktorá sa špecializuje na predaj a prenájom čistiacej techniky Kärcher ako autorizovaný predajca.

O spoločnosti: Naša spoločnosť prevádzkuje dve predajne strategicky umiestnené v Leviciach a Komárne, vybavené skladovými zásobami. Spoločnosť je na trhu už 5 rok a v priebehu rokov sme si usilovne vybudovali základňu lojálnych zákazníkov a vybudovali si silnú povesť v oblasti poskytovania vysokokvalitných čistiacich riešení. Okrem našich kamenných predajní sme zriadili aj e-shop, ktorý je takmer dokončený a pripravený na rozšírenie online prítomnosti vašej firmy.

Prečo spoločnosť pradávam? Jediný dôvod, prečo som sa rozhodol predať tento prosperujúci podnik, je časová tieseň. Ako vlastníkovi mi moja zaneprázdnenosť bráni v aktívnom kontakte so zákazníkmi a zvyšovaní predaja. Pevne veríme, že tento podnik má neuveriteľný potenciál rastu, najmä s majiteľom, ktorý dokáže venovať jeho prevádzke potrebný čas a pozornosť.

Čo je pre vás pripravené?
• Dobre zavedené podnikanie: Využite výhody, ktoré sme vybudovali, vrátane širokej zákazníckej základne a silnej reputácie značky.
• Viaceré zdroje príjmov: Využite predaj aj prenájom čistiacej techniky Kärcher, ktorá ponúka rozmanitý tok príjmov.
• Špičkové predajne: Využite výhodu dvoch vhodne umiestnených predajní v Leviciach a Komárne, ktoré prilákajú zákazníkov z okolia.
• Online prítomnosť: Využite výhody nášho e-shopu pripraveného na rast a využite obrovský potenciál online predaja.
• Existujúce kontakty a zákazníci: Poskytneme vám komplexný zoznam kontaktov a zákazníkov, čím zabezpečíme bezproblémový prechod.

je tu aj Investičná príležitosť na čiastočnú akvizíciu spoločnosti: Prípadne som otvorení zvažovať investíciu a čiastočnú akvizíciu spoločnosti. Táto možnosť je vhodnejšia pre jednotlivcov, ktorí majú odborné znalosti v tejto oblasti a majú obchodné schopnosti. Ak ste šikovný a dôvtipný podnikateľ, ktorý chce rozšíriť svoje portfólio, táto investičná príležitosť môže byť perfektnou voľbou.

Ak máte o túto príležitosť skutočný záujem, kontaktujte ma telefonicky na 0915403569 alebo e-mailom na sluzbyfrankie@gmail.com . zatelefonujeme si a dohodnite si osobné stretnutie, na ktorom vám môžeme poskytnúť ďalšie podrobnosti a prediskutovať potenciál tohto lukratívneho podniku.

*Vyhlásenie: Všetky rokovania a podmienky podliehajú vzájomnej dohode medzi zúčastnenými stranami

Lokalita Levice

Cena: 50 000,- €



Registrovaný užívateľ

Prezývka: ID-565302

Telefón: +421 915 403 569

Lokalita: Levice


Všetky inzeráty užívateľa ID-565302

Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 9 + 7 :

Váš e-mail:

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 3440)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.02