Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 3125807
inzerát vložený: 29.7. 2022 02:40
Som pani emília šalamunová mám 65 rokov a bývam v banská bystrica , meste na slovensku. som žena s 2 deťmi. od smrti môjho manžela v roku 2020 som sa ocitla v ťažkostiach. a do konca júna som musel zaplatiť veľa dlhov a začať podnikať. požiadal som o pomoc susedov a moju banku, no ľudia mi nechceli pomôcť, mal som vážne problémy. odpovedal som na niekoľko ponúk pôžičiek na internete a dvakrát som bol podvedený. aby som však pokračoval vo svojom výskume, prečítal som si svedectvo o tomto štipendiu, ktoré hovorilo o programe nenávratnej finančnej pomoci európskej únie a ktoré je pilotované cetelem čestne a seriózne.

email: klientskyservis@cetelem-sk.net

no a cetelem mi pomohol s touto nenávratnou finančnou pomocou vo výške 90 000,00 €. garantujem vám, že som dostal svoje rodinné štipendium a dôrazne vám ho odporúčam. ak potrebujete peniaze, kontaktujte zákaznícky servis cetelem teraz na e-mailovej adrese : klientskyservis@cetelem-sk.net

Lokalita Banská Bystrica

Cena: 20,- €



Registrovaný užívateľ

Prezývka: ID-564803

Telefón: Nevyplnené

Lokalita: Banská Bystrica


Všetky inzeráty užívateľa ID-564803

Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 5 + 6 :

Váš e-mail:

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 1426)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.02