Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 3124269
inzerát vložený: 18.9. 2021 23:44
Medzinárodný menový fond (MMF) je jednou z najdôležitejších finančných inštitúcií na svete. Jeho poslaním je podporovať finančnú stabilitu, hospodársku spoluprácu, vytvárať štatistiky a štúdie a požičiavať, ako aj finančné prostriedky, výmenou za reformy krajinám v kríze.
Prostredníctvom zamestnancov MMF budete ťažiť z nenávratného financovania zo zákona na globálnej úrovni.
Nenávratné finančné prostriedky sú formou nenávratného finančného príspevku, ktorý sa udeľuje každému, kto má projekt osobného rozvoja. V dôsledku globálnej finančnej krízy a hospodárskeho spomalenia, ktoré nedávno postihlo všetky krajiny sveta, MMF preto inicioval tento projekt s cieľom poskytnúť trvalé riešenie svetovej finančnej krízy. To zahŕňa poskytnutie nenávratnej pomoci spoločnostiam alebo jednotlivcom na vyriešenie ich sporu o rozvojovom projekte. Príjemca nevráti prijatú pomoc a môže voľne použiť výšku svojho grantu, ako uzná za vhodné, ale realizáciou rozvojového projektu.
Tieto granty sa pohybujú od 1 000 EUR do 50 000 000 EUR.

V dynamickej a konkurencieschopnej ekonomike si všetky spoločnosti musia byť vedomé noviniek a príležitostí spojených s rozvojom podnikania. O to viac, za výnimočných okolností spôsobených pandémiou COVID-19, môžu spoločnosti čeliť problémom s likviditou alebo obchodom a môžu prehodnotiť svoju investičnú stratégiu diverzifikáciou svojho portfólia služieb alebo produktov. Tento nenávratný finančný program je príležitosťou, ktorej sa môžu chopiť všetky fyzické osoby alebo akákoľvek forma spoločnosti alebo podnikania.
Táto výnimočná nevratná pomoc je otvorená pre každého.
Vašej žiadosti sa venuje komisia, ktorá na ňu nadväzuje.

Dúfame, že vaša správa bude obsahovať ďalšie podrobnosti prostredníctvom nášho e -mailu alebo Whatsapp:
E + fmi.service@email-postfach.info.
Whatsapp: +49 1517 1563942

Lokalita Brezno

Cena: 152 000,- €



Neregistrovaný užívateľ

Telefón: +49 015171563942

Lokalita: Brezno



Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 8 + 4 :

Váš e-mail:

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 7020)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.02