Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 3124265
inzerát vložený: 18.9. 2021 02:51
Medzinárodný menový fond (MMF) je jednou z najdôležitejších finančných inštitúcií na svete. Jeho poslaním je podporovať finančnú stabilitu, hospodársku spoluprácu, vytvárať štatistiky a štúdie a požičiavať, ako aj financovať, výmenou za reformy krajinám v kríze.
Vďaka zamestnancom MMF budete vo všeobecnosti ťažiť z nenávratného financovania zo zákona.
Nenávratné finančné prostriedky sú formou nenávratného finančného príspevku, ktorý sa udeľuje každému, kto má projekt osobného rozvoja. Po globálnej finančnej kríze a nedávnom hospodárskom poklese vo všetkých krajinách sveta MMF zahájil tento projekt s cieľom poskytnúť trvalé riešenie globálnej finančnej krízy. To zahŕňa poskytovanie nenávratnej pomoci podnikom alebo jednotlivcom pri riešení ich rozvojového sporu. Príjemca nevráti prijatú pomoc a môže voľne použiť výšku svojho grantu, ako uzná za vhodné, ale implementáciou rozvojového projektu.
Tieto granty sa pohybujú od 1 000 EUR do 50 000 000 EUR.

V dynamickej a konkurencieschopnej ekonomike si všetky spoločnosti musia byť vedomé inovácií a príležitostí spojených s rozvojom podnikania. O to viac, za výnimočných okolností spôsobených pandémiou COVID-19, môžu spoločnosti čeliť problémom s likviditou alebo obchodom a môžu prehodnotiť svoju investičnú stratégiu diverzifikáciou svojho portfólia služieb alebo produktov. Tento nenávratný finančný program je príležitosťou, ktorej sa môže chopiť každý jednotlivec alebo akákoľvek forma podnikania alebo podnikania.
Táto výnimočná nevratná pomoc je otvorená pre každého.

Vašu žiadosť spracováva nasledujúci výbor.

Dúfame, že budeme vedieť, či vám môžeme pomôcť.
mail: fmi.service@email-postfach.info.
Whatsapp: +49 1517 1563942

Lokalita Banská Bystrica

Cena: 4 200,- €



Registrovaný užívateľ

Prezývka: ID-564322

Telefón: +49 015171563942

Lokalita: Banská Bystrica


Všetky inzeráty užívateľa ID-564322

Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 5 + 3 :

Váš e-mail:

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 7299)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.02