Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 3124107
inzerát vložený: 15.7. 2021 17:00
Poskytujeme hotovostné pôžičky každému, kto nám to môže splatiť. Keď kontaktujete veriteľa, požiadate ho o doklady totožnosti, aby vás lepšie spoznal, pretože tento svet už nie je svetom dôvery. Ak chcete pôžičku od člena združenia, budete mať všetky svoje kontaktné údaje, aby ste nás lepšie spoznali. môžeme sa stretnúť s dlžníkom, aby sme tomu úplne porozumeli. Táto organizácia je zložená z niekoľkých bývalých poskytovateľov pôžičiek špecializujúcich sa v tejto oblasti najmenej 15 rokov, ktorí sa spojili, aby ukončili ťažkosti, úroková sadzba je 2% a požičala si od 1 000 do 85 000 eur, môžete si požičať každého občana. Ak potrebujete ďalšie informácie, kontaktujte nás e-mailom: danakrchnava7@gmail.com

Lokalita Celá SR

Cena: 85 000,- €



Neregistrovaný užívateľ

Telefón: Nevyplnené

Lokalita: Celá SR



Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 7 + 6 :

Váš e-mail:

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 5160)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.02