Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 3123966
inzerát vložený: 3.6. 2021 16:58
Veľmi dôležité správy

ahoj, viem, že by bolo čudné, keby si tento príspevok čítal prekvapivo a asi úžasne, ale je to realita.

moje meno je pán lambert humber, narodený 27. júla 1962 v ríme, talianskej národnosti, pod lekárskym dohľadom na klinike svätého mesta servais brusel (belgicko), musel som ho cez to kontaktovať, pretože chcem urobiť niečo veľmi dôležité. vyzerá to ako malá stopa, o ktorej ma nepoznáš. úprimne povedané, myslela som na to, keď som prežívala premrhané chvíle na internete.

v skutočnosti mám rakovinu pažeráka v konečnom štádiu.
nakoniec mi lekár povedal, že moje dni sú zrátané.
chorobu mám už viac ako 6 rokov. moja žena je mŕtva a už nemám ďalšie deti, pretože som stratil manželku a naše jediné dieťa pri autonehode v new yorku. rozmýšľam, že darujem všetok svoj majetok. svoju ropnú spoločnosť som takmer predal, časť peňazí sa posiela rôznym združeniam, strediskám služieb pre siroty a bezdomovcov. neviem, čo robíš, ale chcem ti pomôcť, aby si pomohol iným. momentálne mám na svojom osobnom účte v bankovej dcérskej spoločnosti v belgicku sumu 650 000 eur, ktorú som považoval za projekt. preto som si vás vybral s požehnaním božím.

veľmi ma to bolí a mám problémy so spánkom. pracoval som v ropnom priemysle 17 rokov v kuvajte. objímam ťa úprimnosťou a láskou. potom vietor zaseje malé semená, ktoré z nich robia veľké divoké kvety. dostanem pre vás božie požehnanie. tieto posledné hodiny žijem so strachom zo smrti, nepoznám osud, ktorý bude vyhradený pre môj majetok, ktorý po sebe zanechávam. prebral som iniciatívu a nechal vám nejaké moje peniaze. odporúčam diskrétnosť a nikomu tento list nehovorte. buďte veľmi diskrétni voči svojej rodine a priateľom, ktorí dostávajú finančné prostriedky, takže buďte veľmi diskrétni okolo seba.

po zdedení týchto peňazí som si istý, že po mojej smrti budem dedičný s najmilosrdnejším a najmilostivejším bohom. ak vás môj návrh zaujal, odpovedzte mi urgentne. ďakujeme za pochopenie a nech vás boh chráni.pán lambert humber

Lokalita Nevyplnené

Cena: 650 000,- €



Registrovaný užívateľ

Prezývka: ID-564197

Telefón: Nevyplnené

Lokalita: Nevyplnené


Všetky inzeráty užívateľa ID-564197

Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 4 + 7 :

Váš e-mail:

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 1427)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.03