Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 3123508
inzerát vložený: 3.1. 2021 14:43
Dám do prenájmu zariadenú, slnečnú a útulnú dvojgarzonku na Dulovom námestí, príjemná a vyhľadávaná lokalita širšieho centra, kompletná občianska vybavenosť, v blízkosti trhovisko Miletičova, Tesco, Lidl, autobusová stanica Mlynské Nivy, BC Apollo a OC Central, dobré spojenie MHD, kúpalisko Delfín, cyklochodník je priamo pred domom.
Bytový dom je zateplený, vchodová brána je zabezpečená čipom, byt sa nachádza na 2/5posch., 46m2, vhodný pre 1 – 2 osoby, nefajčiar, bez domácich zvierat.
Byt je priestranný, po rekonštrukcii, nová kúpeľňa s oknom, plastové okná, kuchyňa je otvorená s obývacou časťou, spálňa je samostatná a je zariadená novým nábytkom, izby sú nepriechodné a veľkorysé. Byt je vybavený spotrebičmi (elektrický sporák, chladnička s mrazničkou, práčka), v izbách sú drevené parkety, v kúpeľni a hale sa nachádza dlažba.
Cena: 520,- eur /1 osoba vrátane energií

Lokalita Bratislava II

Cena: 520,- €



Neregistrovaný užívateľ

Telefón: Nevyplnené

Lokalita: Bratislava II



Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 3 + 7 :

Váš e-mail:

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 3450)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.02