Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 3123123
inzerát vložený: 21.8. 2020 13:50
Dám do prenájmu 2-izbový byt v novostavbe bytového domu Tammi V. etapa v Dúbravke na 6. poschodí (7. nadpodlaží). Výmera úžitkovej plochy je 54,15 m2, lodžie 9,72 m2 a garážového státia 12,72 m2.
Byt pozostáva zo vstupnej predsiene s vešiakovou stenou a botníkom, kúpeľne s WC, obývacej izby spojenej s kuchynským kútom, spálne a lodžie.
V byte sú použité kvalitné materiály, laminátové parkety hrúbky 8mm, nastreľovacia soklová lišta (chodba, kuchynský kút s obývačkou, spálňa), keramická dlažba (kúpeľňa, WC), keramický obklad (kúpeľňa, WC), bezpečnostné vstupné protipožiarne dvere, vaňa s mozaikovým obkladom.
Obývacia izba s pohodlným gaučom a stolíkom je spojená s novozariadeným kuchynským kútom, ktorý pozostáva z kuchynskej linky s ostrovčekom, vybavenou elektrickou varnou rúrou s plynovou varnou doskou, chrómovým digestorom, šachovnicovými obkladmi, svietidlami v škandinávskom štýle, 2 barovými stoličkami a chladničkou s mrazničkou. Odhora až po zem sú plastové okná so žalúziami vo farbe slonovinovej kosti vstupom do lodžie. Vstúpiť do lodžie s prúteným sedením je možné taktiež zo spálne. V spálni sa nachádza pohodlná posteľ s úložným priestorom a šatníková skriňa. Kúpeľňa s vaňou je spojená s WC. Vybavená je práčkou, umývadlom, ventilátorom, štýlovým bielym zrkadlom, pod ktorým je mozaikový obklad ladiaci s mozaikovou vaňou.
Byt je svetlý, orientovaný na juhozápad. Súkromný spoločný zelený park, ktorý je vybudovaný na streche nebytového priestoru na 1. poschodí, je príjemným priestorom pre relax obyvateľov bytového domu. Byt sa nachádza v tichej časti Dúbravky s kompletnou občianskou vybavenosťou (obchody, reštaurácie, obchodné centrum Dúbrawa, Saratov, všetko v pešej dostupnosti), s výbornou dopravnou dostupnosťou do centra mesta (15 minút autom, 20 minút MHD) ako aj na diaľničný obchvat.
Byt je voľný od 1.9.2020. Cena nájmu je 750€/mesiac. V cene nájmu je zahrnuté garážové státie, energie, internet a TV. Po dohode s nájomcom je možné byt dozariadiť.

Lokalita Bratislava IV

Cena: 750,- €



Registrovaný užívateľ

Prezývka: ID-563767

Telefón: +421 908 195 005

Lokalita: Bratislava IV


Všetky inzeráty užívateľa ID-563767

Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 6 + 8 :

Váš e-mail:

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 3460)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.02