Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 3123115
inzerát vložený: 18.8. 2020 16:56
Túžite bývať v novo postavenych domoch či bytoch v Bernolákove? Bývanie v novych bytoch či dvojdomoch vás nadchne v momente, keď uprednostňujete kľudné bývanie v úplne pokojnej lokalite, ktorá sa nachádza len 20 km od Bratislavy. Obec Bernolákovo poskytuje takmer všetko, po čom len túžite. Občianska vybavenosť vrátane skvelej dostupnosti práve do Bratislavy, vás iste osloví. Byty na predaj majú nízkoenergetický štandard bývania ktory je v dnešnej dobe naozaj žiadaný a predaj bytov Bratislava sa daným trendom riadi. Noví majitelia týchto domov ocenia takisto veľmi kvalitne materiály, z ktorych sú domy postavené a tiež dostatok miest na parkovanie pri ich domov. Toto miesto vám teda ponúka všetko, čo len môžete od kvalitného bývanie požadovať. Na predaj bytov sa môžete pozrieť na týchto webových stránkach https://www.predaj-bytov.sk/

Lokalita Senec

Cena: Nevyplnené



Registrovaný užívateľ

Prezývka: ID-563765

Telefón: +421 918 801 263

Lokalita: Senec


Všetky inzeráty užívateľa ID-563765

Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 4 + 2 :

Váš e-mail:

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 3443)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.02