Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 3122747
inzerát vložený: 28.4. 2020 10:22
Ponúkam na predaj prípravok z rastlinných extraktov proti kokcidióze králikov a ďalších druhov zvierat ako sú: Hydina, Telata, Jahnata,psy ktore trpia neprijemnou kokcidiozou pri traveni ktora sposobuje hnacky, ubytok hmotnosti sposobeny nechutenstvom do zrania.
Pripravok je prioritne urceny pre Kraliky, no vhodne je aj pre hydinu, kozy, ovce,...
Vyhody: Vzhľadom k svojmu pestremu zlozeniu (zmes rastlinnych extraktov)je odolnejsi voci vzniku rezistencie ako klasicke chemicke kokcidiostatikum.

Pripravok nema ochrannu lehotu a preto nie je problem ho pouzivat pocas celej doby rastu kralikov.
Objem balenia: 50 ml.
Pri liecbe sa da pripravit vodny roztok o objeme 100 litrov lieciveho roztoku, co cini priblizne 20 kvapiek na liter
Pri prevencii az 200 litrov co cini 10 kvapiek na liter.
Je mozne aplikovat liecivo priamo do tlamy pri tazkom priebehu kokcidiozy, alebo primiesavat do vhodneho krmiva, napriklad struhanych jablk, kalerabu, repy, ci inej zeleniny.
Mam ho osobne odskusany a mozem len odporucit. Prevenciou sa da velmi dobre predist predcasnym uhynom jedincov, popripade celych hniezd a tiez nervozite a frustracie z hynuceho chovu.

Kedze je vyrobeny z prirodnej zmesy rastlinnych extraktov, je mozne ho pouzivat aj v eko chovoch.

Cena za kus: 4,5€
Ak mate otazky ohladom ochorenia kokcidiozy kralikov velmi rad sa podelim so svojimi skusenostami a radami.Ponukam na predaj pripravok z rastlinnych extraktov proti kokcidioze kralikov a dalsich druhov zvierat ako su: Hydina, Telata, Jahnata,psy ktore trpia neprijemnou kokcidiozou pri traveni ktora sposobuje hnacky, ubytok hmotnosti sposobeny nechutenstvom do zrania.
Pripravok je prioritne urceny pre Kraliky, no vhodne je aj pre hydinu, kozy, ovce,...
Vyhody: Vzhľadom k svojmu pestremu zlozeniu (zmes rastlinnych extraktov)je odolnejsi voci vzniku rezistencie ako klasicke chemicke kokcidiostatikum.

Lokalita Žilina

Cena: 4,5



Neregistrovaný užívateľ

Telefón: +421 904 333 119

Lokalita: Žilina



Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 1 + 3 :

Váš e-mail:

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 1430)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.02