Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 3122274
inzerát vložený: 19.1. 2020 22:06
Predám malú ručnú elektrickú rezačku polystyrénu vrátane príslušenstva. Rezacie rameno je z ľahkých hliníkových profilov, váži necelých 350 gramov. Tvorí ho rukoväť so vstavaným konektorom, vypínačom a červenou LED kontrolkou zapnutia. Rukoväť má penový návlek pre ľahkú manipuláciu a pohodlné rezanie. Činná dĺžka rezacieho drôtu je 510 mm a hĺbka rezu pri tejto šírke je možná až 260 mm. Pri šírke polystyrénu do 360 mm prereže hrúbku až 330 mm. Táto malá rezačka si hravo poradí aj s najväčšími štandardne používanými blokmi polystyrénu. K napájaniu z bežnej siete 230 V slúži malý impulzný zásuvkový zdroj s automatickou ochranou proti skratu (bez nutnosti výmeny poistky).
Rezací drôt dĺžky 540 mm je na oboch koncoch opatrený malými očkami, ktoré sa nasadia na kolíčky na obidvoch stranách ramena. Pri výmene nie je nutné žiadne náradie, konce ramena sú pružné, jemne sa stlačia k sebe a očká na drôte sa nasadia na kolíčky. Hliníková rúrka má predpätie, ktoré zabezpečí primerané napnutie drôtu tak, aby sa pri ohriatí neuvolnil z kolíčkov a poskytol dostatočný prítlak na rezaný materiál. Pre presné rezanie doporučujem zhotoviť si kovové lišty s otvormi pre klince, ktoré sa napichnú z oboch strán bloku a drôtom sa kĺže po lištách. Vieme si tak odrezať aj z hrúbky bloku štandardného formátu 1 x 0,5 m ak potrebujeme z nejakého dôvodu tenší polystyrén, než máme k dispozícii. Uchytenie rezacieho drôtu v jemných drážkach na oboch stranách ramena (viď detaily na snímkoch) umožňuje zrezávať aj drobné nerovnosti na povrchu, prípadne vytvrdenú PUR penu pri zlepených blokoch. Rameno položíme drôtom kolmo priamo na povrch polystyrénu tak, že plastové koncovky kĺžu po jeho ploche. Všetko, čo vyčnieva zo šírky 500 mm nad drôt sa pekne odreže a zrovná povrch. Odpadá tak brúsenie a značne sa eliminuje množstvo "nespratného" a poletujúceho odpadu.
Najväčšou výhodou tejto rezačky je alternatívne napájanie z bežného automobilového akumulátora 12 V na miestach, kde nie je prívod elektriny (novostavby, chaty...). Stačí vytiahnuť konektor napájania z rukoväte rezacieho ramena a miesto neho zapojiť konektor z napájacieho kábla k akumulátoru. Kábel, vybavený na opačnom konci veľkými klipsami sa pripevní priamo na svorky akumulátora. Na ovládaní sa nič nezmení , vypínač a kontrolka zapnutia pracujú identicky. Cena kábla je 26,- Eur.
Rezačka je "bezúdržbová" a s týmito parametrami zatiaľ jediná svojho druhu na trhu. K rezačke sú tri náhradné rezacie drôty.

Lokalita Nevyplnené

Cena: 99,- €



Registrovaný užívateľ

Prezývka: ID-563452

Telefón: +421 905 504 545

Lokalita: Nevyplnené


Všetky inzeráty užívateľa ID-563452

Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 4 + 8 :

Váš e-mail:

Podobné inzeráty

Inzerát: Lockpick sada planžiet - 9ks + 2x napinák

Inzerát: SDS+ vrtáky.

Inzerát: Leštička .

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 7174)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.02