Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 3121079
inzerát vložený: 14.5. 2019 21:42
Na planéte sú naozaj krásne papagáje, niektoré malé a niektoré veľmi veľké a dosť zastrašujúce vtáky. Ak ste noví vo svete papagájov, ale vážne uvažujete o zdieľaní svojho domova s opeřeným priateľom, existujú určité druhy, o ktorých je známe, že sú oveľa priateľskejšie k ľuďom ako iné, z ktorých jedným je krásny a milujúci kakadu , Kakadu Tieto veľmi atraktívne vtáky majú povesť jedného z najpríjemnejších papagájov v okolí. Milujú to, keď s nimi komunikujete a zbožňujú sa, že sú držaní a dokonca sa mazlí. Veľmi často kakadu vôbec nepôsobia ako vtáky, ale skôr ako psy. Ako bonus, sú veľmi ľahko trénovať, pretože len radi potešia svojich ľudských vlastníkov.

Lokalita Nitrianský kraj

Cena: 10,- €



Registrovaný užívateľ

Prezývka: ID-562839

Telefón: +421 610 000 000

Lokalita: Nitrianský kraj


Všetky inzeráty užívateľa ID-562839

Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 9 + 5 :

Váš e-mail:

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 1239)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.03