Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 3120934
inzerát vložený: 10.4. 2019 23:44
Darujem svoje bohatstvo

dobrý deň, nemyslím si, že je to náhoda, že vás kontaktujem. je to dobré po niekoľkých dňoch intenzívnej modlitby, že robím to odtiaľto, že ma duch svätý ma sprevádzal milosťou božou. darujem svoj majetok čestnému a potrebnému človeku. volám sa pán ludovic labylle, francúzskeho pôvodu a bývam vo francúzsku. trpím vážnou chorobou, ktorá ma odsudzuje na určitú smrť, je to rakovina hrdla a mám sumu 250500 eur, z ktorej by som chcel darovať osobe dôvery a poctivosti, alebo cirkev alebo organizácia, ktorá pomáha deťom a seniorom, aby ju dobre využili na pomoc svojej rodine a naštartovanie nového života a na pomoc svojim priateľom, rodičom a deťom. dávam tieto finančné prostriedky zadarmo na zmenu svojho života a vybudovanie lepšieho životného prostredia okolo vás. túto sumu darujem, pretože láska k blížnemu je základom celého môjho kresťanského života. chcel by som vedieť, či môžete využiť tento dar? obráťte sa na nás e-mailom, aby ste dostali procedúry na získanie sumy 250500 eur zadarmo. mail: ludoviclabylle01@gmail.com

Lokalita Bratislava II

Cena: 2,- €



Registrovaný užívateľ

Prezývka: ID-562742

Telefón: +421 22458785

Lokalita: Bratislava II


Všetky inzeráty užívateľa ID-562742

Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 9 + 3 :

Váš e-mail:

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 6852)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.02