Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 3120426
inzerát vložený: 11.1. 2019 14:44
Mesto: Bratislava – VrakuňaUlica: ČiližskáPlocha bytu: 67 m2Pivnica: 6 m2 s oknomCelková rozloha: 73 m2Celková rekonštrukciaPoschodie: 2 zo 6Lódžia: spoločná pre 3 bytyParkovanie: verejnéObytný dom: zateplenýMHD: 6 spojov

Ponúkame na predaj 2-izbový byt so samostatnými a nepriechodnými izbami po celkovej rekonštrukcii, ktorá bola uskutočnená v roku 2012: 5-komorové plastové okná, radiátory, elektrická skrinka a elektrické vedenie, dlažba, plávajúce podlahy, vymurované jadro so sprchou a WC, kuchynská linka, obložkové zárubne a drevené dvere, bezpečnostné vchodové dvere, vystierkovanie a vymaľovanie stien, optický internet a TV, vydláždená pivnica je vymaľovaná a s novými dverami.

Byt je orientovaný na juh a západ s výhľadom do dvora.

Byt sa nachádza v obytnom dome na 2/6 poschodí, ktorý je zateplený, vymaľovaný, s vymeneným osvetlením. V celom dome sú vymenené všetky stupačky, vymenený a zväčšený výťah, vymenená kanalizácia a plynová prípojka, rekonštrukcia styčných chodníkov po obidvoch stranách domu.
Bezproblémové parkovanie.

Lokalita má výborné MHD spojenie – 6 spojov, so zástavkou na Regio Jet.
V blízkosti je pešia zóna, kostol, zdravotné stredisko, materské škôlky, školy ZŠ, stredná škola, ihriská, TESCO Express, TESCO na Hronskej ul. Výhodou je blízky styk s prírodou pozdĺž Malého Dunaja.
Vo vrakunskom parku prebehla renovácia: nový altánok, 2 stanovištia street workout, nová rozhľadňa, detská cyklotrasa. Kolonáda pozdĺž Malého Dunaja je zrenovovaná s osvetlením, lavičkami a smetnými košmi. Nachádza sa tu športový futbalový areál.

Lokalita Bratislava II

Cena: 133 000,- €



Registrovaný užívateľ

Prezývka: ID-562487

Telefón: Nevyplnené

Lokalita: Bratislava II


Všetky inzeráty užívateľa ID-562487

Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 5 + 4 :

Váš e-mail:

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 3459)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.02