Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 3114561
inzerát vložený: 23.5. 2018 08:56
Reklamno-marketingová spoločnosť r.m.agency, s.r.o. žilina pprijme 3 marketingových reprezentantov.
momentálne práca s propagáciou najlepších 20tich wellness hotelov a rekreačných zariadení v trenčianskom kraji ako sú napríklad kúpele piešťany, kúpele trenčianske teplice. zároveň sprostredkúvame propagáciu najlepších wellness zariadení v žilinskom kraji, futbalového klubu mšk žilina a z oblasti kultúry propagáciu mestského divadla žilina.
platové ohodnotenie : 660€ netto+ provízna zložka, firemné vozidlá, preplácaná firemná doprava, odmeny, súťaže o finančné bonusy, školenia a konferencie, teambuildingové akcie, práca v mladom dynamickom kolektíve.

ak si:

komunikatívny, empatický, priateľský a hlavne pozitívne mysliaci človek, ochotný učiť sa v oblasti marketingu a obchodu, ktorý sa rád prácou zabáva a zároveň chce pracovať na svojom vlastnom rozvoji a napredovaní vo firme, má príjemné a pozitívne vystupovanie, asertivitu a sebavedomie, je dostatočne odolný aby zvládol prácu orientovanú na výsledok, rád prijíma nové výzvy a získava odmeny za splnenie cieľov, pošli nám svoj životopis na : zilina@rmagency.eu

Lokalita Žilina

Cena: 800,- €



Neregistrovaný užívateľ

Telefón: +421 944 497 941

Lokalita: Žilina



Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 3 + 5 :

Váš e-mail:

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 3402)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.02