Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 3112069
inzerát vložený: 4.5. 2018 19:04
Ponúkam na predaj 2 izbový panelový byt v OV na Chrenovej (Tribečská ul.) po úplnej rekonštrukcii s rozlohou 64 m2. Byt pozostáva z 2 izieb: obývačka a druhá izba (spálňa s pracovňou) je predelená sadrokartónom na 2 izby; priestrannej kuchyne s jedálňou, samostatného WC, veľkometrážnej kúpelne s rohovou vaňou a kumbálu. Veľmi vkusná a ekonomická rekonštrukcia ďalej zahŕňa nové elektrické rozvody, plastové okná so žalúziami, stierky, dlažby, plávajúce podlahy, murované jadro, obklady kúpelne a WC. Vchodové dvere sú bezpečnostné, interiérové sú zasúvacie. Byt je orientovaný na S-V a z kuchyne má balkón s výhľadom na Zobor. Byt má vlastnú pivnicu, malú chodbičku (spoločnú pre dva byty). Bytový dom je zateplený, má 2 výťahy a vstup je na elektrický vrátnik. Pri predaji zostávajú v byte kuchynské spotrebiče, vrátane umývačky riadu. Byt je možné odkúpiť aj so zariadením. Výhodou bytu je atraktívnosť lokality: dosah nákupných centier, MHD, MŠ, ZŠ, poliklinika, AX a bezproblémové parkovanie. Mesačné náklady približne 150 EUR. Byt nie je zaťažený úverom.

Lokalita Nitra

Cena: 89 000,- €



Registrovaný užívateľ

Prezývka: ID-560560

Telefón: +421 908 732 668

Lokalita: Nitra


Všetky inzeráty užívateľa ID-560560

Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 8 + 6 :

Váš e-mail:

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 3461)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.02