Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 3100125
inzerát vložený: 19.6. 2018 12:13
Paula Sabolová
Alena Wagnerová (ilustrátor)
slovenský jazyk
vydavateľ: SPN - Mladé letá / Prvá kniha, Bratislava
2010
ISBN: 9788010018291
95 strán
tvrdý obal
20 x 16 cm
Váha: 390 g
1. vydanie

Prváčikovia sa na školu väčšinou tešia, niektorí sa trošku boja, ale Vrkôčka - tá je veľmi smutná. Nielenže sa narodila o 5 dní neskôr, ako sa požaduje (5. septembra), ale jej najlepší kamaráti Mišo a Dorotka do školy idú a ona sa sťahuje s rodičmi na nové sídlisko, kde nikoho nepozná. Navyše sa bojí, že mamička ju už nebude ľúbiť ako predtým, lebo onedlho sa jej narodí braček. Nešťastná Vrkôčka sa túla okolo pustého paneláka sama a zrazu stretne malého raneného psíka – ten ju privedie k veľkému ujovi horárovi Hubertovi a napokon zistí, že majú aj celkom zaujímavú, trošku bláznivú susedku – herečku Lori, ktorá má hovoriaceho papagája. Napokon sa musí vrátiť medzi predškolákov, ale natešená zrazu zistí, že už má veľa kamarátov (a ani Vilo nie je až taký veľký bitkár), a čakanie na školu a malého bračeka už nie je také otravné.

Lokalita Nitrianský kraj

Cena: 4,- €



Registrovaný užívateľ

Prezývka: skbiju.skbazar

Telefón: Nevyplnené

Lokalita: Nitrianský kraj


Všetky inzeráty užívateľa skbiju.skbazar

Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 4 + 2 :

Váš e-mail:

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 5205)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.03