Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 3091295
inzerát vložený: 15.5. 2019 11:06
Predám kočík ip-op evolution.kočík je ako nový, veľmi málo používaný.
dovoz v rámci slovenska zdarma
podvozok ip-op evolution - moderný, ľahký podvozok s plastovými kolesami, vpredu otočnými o 360 ° s možnosťou aretácie v dosahu rukoväti, s ľahkým a rýchlym skladaním, pre cestu mestom a vhodný pre malý úložný priestor vášho vozidla. podvozok farebne doladený k nadstavbe. guličkové ložiská spríjemňujú jazdu. dve možnosti nastavenia odpruženia kolies a tvar kolies s plastovým stredom. rukoväť je výškovo nastaviteľná, súčasťou podvozku je nákupný košík. možno ľahko zložiť aj so športovou nadstavbou.
rozmery a váha (uvedené približne)
váha podvozku: 8,5 kg
výška rukoväte: 80-102 cm
rozmery zloženého podvozku: 80x60x32 cm
šírka: 60
výška: 98
hĺbka: 88
šírka kolies: 60 cm

vanička bobcot
materiál, vysoko kvalitná tkanina "panama magic" so špeciálnou povrchovou úpravou.
so strieškou vyrobenou z niekoľkých vrstiev textílií a vetracím otvorom so sieťkou v zadnej časti striešky, nánožníkom a transportnými ušami na prenášanie uloženými na boku vane.
strieška má všitý zips pre zapnutie sieťky proti hmyzu, prípadne športovej pláštenky frontal.
vanička s mäkkým matracom, štyrmi polohami opierky hlavy a hygienickou vložkou. pevné dno vaničky vybavené nastaviteľnou vetracou mriežkou. vanička môže byť použitá na pevnom podklade v stabilnej polohe alebo v polohe hojdania. s pomocou upínacieho setu kit sn04 možno umiestniť a zabezpečiť vaničku na zadnom sedadle vozidla bezpečnostnými pásmi. záchytný systém kit sn04 spĺňa normu ece 44-04. vaničku možno naplocho zložiť pre ľahké uskladnenie.
vnútorný rozmer: 77x36 cm
váha: cca 6,5 kg

športová sedačka
pre zmenu výhľadu dieťaťa je možné ju na podvozku otočiť po smere i proti smeru jazdy . súčasťou športovej sedačky je odľahčená strieška a nánožník . päťbodové bezpečnostné pásy s čalúnenými návlekmi zaisťujú pohodlie a bezpečnosť dieťaťa v sedačke . ochranný oblúk možno otvoriť z ​​oboch strán , prípadne úplne odňať pre jednoduché vkladanie dieťaťa . štyri polohy chrbtovej opierky až do polohy ľahu a dve polohy nastavenia opierky nôh . jednoduché vybratie športovej sedačky z podvozku pomocou tlačidiel na bokoch. súčasťou športovej sedačky je zateplený fusak s otvormi pre bezpečnostné pásy
váha: cca 4,9 kg
šírka: cca 34 cm
dĺžka: cca 90 cm

autosedačka easymaxi els 0 +
s cieľom zabezpečiť maximálnu bezpečnosť bébécar ponúka miesto pre najmladších pasažierov vo vašom vozidle. autosedačka easymaxi els je vhodná od narodenia dieťaťa do váhy cca 13 kg . zvýšená ochrana hlavičky novorodenca zaisťuje maximálnu bezpečnosť pri bočnom náraze .
na každý podvozok bébécar s označením el ju ľahko uchytíte bez adaptéra . je vybavená bezpečnostným pásom s mäkkými návlekmi s možnosťou nastavenia do 3 polôh , mäkkou ochranou hlavičky , rukoväťou pre jednoduché a pohodlné prenášanie . v zadnej časti umiestnené plastové vrecko s vloženým návodom na použitie a pre drobné predmety . autosedačku možno použiť ako kolísku alebo nastaviť na konštantnú polohu , čo uľahčuje kŕmenie dieťaťa . súčasťou autosedačky je nastaviteľná , snímateľná strieška a nánožník . jednoduché vybratie z podvozku stlačením tlačidla na autosedačke .
autosedačka easymaxi els je navrhnutá pre jednoduchú inštaláciu do vozidla za použitia bezpečnostných pásov sedadla , prípadne pomocou základne standard alebo isofix .
varovanie ! nikdy nesmiete autosedačku pripútať na predné sedadlo spolujazdca , ak nie je možné zabezpečiť deaktivovanie airbagu .
spĺňa normu ece 44-04 .

kabela
kabela poskytuje základný úložný priestor s dvoma vnútornými elastickými popruhmi na fľašu , veľkým vnútorným vreckom zo sieťoviny a dve bočné vrecká zvonku .

základňa k autosedačke bébécar easymaxi standard
špeciálne navrhnutá pre použitie s autosedačkou easymaxi els , určená pre montáž v aute pomocou štandardných bezpečnostných pásov

základňa k autosedačke bébécar easymaxi isofix
určená pre montáž v aute pomocou upevňovacieho systému isofix .
isofixová verzia základne má rovnaké vlastnosti ako základňa standard , rozdiel je len v uchytení do auta .
zadná časť základne je výškovo nastaviteľná , aby bolo možné autosedačku vyrovnať . sklopné upevňovacie lišty a výškovo nastaviteľná podpera slúži pre lepšie nastavenie základne k sedadlu vozidla.
podperu možno zložiť pre ľahké skladovanie .
táto verzia bola navrhnutá pre použitie vo vozidlách vybavených systémom upevnenia isofix , ale môže tiež byť zabezpečená vo vozidle pomocou bezpečnostného pásu vozidla.
výškovo nastaviteľná zadná časť slúži na vyrovnanie autosedačky

pláštenka bébécar originál
na kočík v kombinácii s vaničkou.

fusak bébécar extra
fusak pre športovú sedačku s otvormi pre bezpečnostné pásy je navrhnutý z mäkkej komfortnej látky (fleece) , aby zabezpečil v zime dieťa v teple a poskytol mu pohodlie . je veľký a pohodlný , s prednou chlopňou a zipsom na bokoch.

rukávník s kožušinkou

zvýšovací nádstavec bébécar pre športovnú nádstavbu

Lokalita Celá SR

Cena: 400,- €



Registrovaný užívateľ

Prezývka: ID-299216

Telefón: +421 90546980

Lokalita: Celá SR


Všetky inzeráty užívateľa ID-299216

Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 4 + 4 :

Váš e-mail:

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 3757)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.04