Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 3088764
inzerát vložený: 25.11. 2017 14:26
Drahí surfisti v sieti, mali by ste si všimnút tých, ktorí nás vedia, že sme sa naozaj dostali na siet za našu ponuku osobných úverov jednoducho preto, lebo sú na ponukách, ktoré ludia robia na stránkach, príliš vela podvodov. Teraz však veríme, že platforma bola o nieco zdravšia a môžeme sa s vami znova spojit s našimi ponukou autentických a bezpecných úverov. Takže prejdeme týmto kanálom, aby sme všetkým informovali, že sme sa vrátili o niekolko mesiacov. Ponúkame vám individuálne úvery vo výške 3% s 3 mesiacmi odloženými na všetky naše ponuky. Teraz nás môžete kontaktovat za všetky vaše požiciavacie potreby bez rizika podvodu. Môžeme si precítat, ci sa s nami dostanete prostredníctvom tejto e-mailovej adresy: finanzenkredit2016@gmail.com

Lokalita Bratislava II

Cena: 1,- €



Registrovaný užívateľ

Prezývka: ID-550784

Telefón: Nevyplnené

Lokalita: Bratislava II


Všetky inzeráty užívateľa ID-550784

Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 3 + 7 :

Váš e-mail:

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 7114)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.02