Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 3084821
inzerát vložený: 6.4. 2018 20:38
Predám úplne novú knihu - turistického sprievodcu, nikým nepoužitú, svätojakubská cesta - z pyrenejí do santiaga de compostela za zvýhodnenú cenu 4,50 €, pôvodná cena 9,51 €.turistický sprievodca popisuje celú španielsku svätojakubskú cestu od pyrenejí až po santiago de compostela, ako aj jej pokračovanie do finisterre a muxía na galícijskom pobreží. popisuje tiež obe možné miesta nástupu cesty: saint-jean-pied-de port cez roncesvalle (navarrská cesta) a z priesmyku somport (aragónska cesta).

obsahuje: – štyridsaťjeden podrobne popísaných etáp – obsiahle informácie o infraštruktúre na celej ceste (zdravotné zariadenia, ubytovne, obchody, internet, banky atď.) – údaje o polohe a vybavení ubytovacích zariadení (kvalita je hodnotená 1 – 3 mušľami) a možnosti stravovania – upozornenie na miestne sviatky a stravovacie návyky – popis pamätihodností – typy na plánovanie cesty a potrebného výstroja – výškové profily každej etapy – podrobné mapy z celej cesty a miest, ktorými sa prechádza – register názvov miest

odber na dobierku (plus poštovné), možný však i osobný odber v trnave či v bratislave.

Lokalita Trnava

Cena: 4,50 €



Registrovaný užívateľ

Prezývka: ID-293044

Telefón: +421 911 648 456

Lokalita: Trnava


Všetky inzeráty užívateľa ID-293044

Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 2 + 7 :

Váš e-mail:

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 7237)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.02