Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 2773531
inzerát vložený: 10.12. 2019 21:28
Originálny darček, ktorý vytvorí príjemnú, ničím nerušenú atmosféru. darčekový čaj „pre pokojný domov“.
pre všetkých milovníkov čajov! krásne a vkusné balenie kvalitného čaju namiešaného z domácich byliniek poteší a príjemne zahreje i toho najnáročnejšieho zákazníka. nechajte sa zlákať netradičnosťou a výnimočnosťou daného momentu. či si neviete rady s darčekom na meniny, narodeniny alebo pre babičku, otca či vašu lásku, touto klasikou nepokazíte nikdy nič! kúpte si tento čaj len tak na každú príležitosť a každodenné využitie. čo tak využiť ho pre vytvorenie pokojného domova, na pripravenie romantického večera alebo pre rodinnú pohodu? potešte skvelého kamaráta či manžela, poprajte si pri šálke úspešný deň doma či v práci a vyvarujte sa vďaka nemu častým pracovným stresom. pokiaľ patríte k večným maškrtníkom, máme pre vás jedinečnú ponuku, ktorá sa tak často nevidí! stačí vyskúšať a vychutnať. vyrobím do 3 dní podľa vašej požiadavky aj iné darčekové čaje.
cena 4,90€. kontakt 0917 381 225 alebo inzeratsk@zoznam.sk (trnava)
pozrite aj moje ďalšie inzeráty
pri kúpe 2 vecí z mojej ponuky, hradím poštovné (štandardná poštová zásielka, platba vopred) . pri kúpe z mojich inzerátov nad 20,-€ darček zdarma.

Lokalita Celá SR

Cena: 4,90



Registrovaný užívateľ

Prezývka: inzerat

Telefón: +421 917 381 225

Lokalita: Celá SR


Všetky inzeráty užívateľa inzerat

Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 4 + 1 :

Váš e-mail:

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 7026)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.02