Vyhľadávanie:

číslo inzerátu: 2738383
inzerát vložený: 10.12. 2019 21:28
Predám kefírové zrná na výrobu vynikajúceho domáceho kefíru. množstvo: 20g + mlieko potrebné na zaliatie. posielam s postupom a starostlivosťou o zrná. cena 5,- €+poštovné. pri odbere väčšieho množstva zľava z ceny.
zrná vám budú rásť a rozmnožovať sa, nie je nutné kupovať veľké množstvo.
domáci kefír je vyrobený kvasením pomocou kefírovej kultúry, ktorá žije a rozmnožuje sa v mlieku ,má mazľavú gelovitú konzistenciu bielej farby (ako mini mäkké ružičky karfiolu) a krmí sa laktózou.
účinky
kefír zamedzuje zhromažďovaniu a hnitiu potravy v črevách, odkysluje organizmus, produkuje enzýmy , ktoré pomáhajú uvoľniť vo vode nerozpustné látky, rozkladá ťažko stráviteľné látky (napr. laktózu v mlieku a preto ty pre koho je mlieko ťažko stráviteľné , nemávajú s mliečnym kefírom problémy).
v tráviacom trakte sa dokáže vysporiadať s rôznymi nežiaducimi premnoženými kvasinkami, baktériami a vírmi, stimuluje imunitný systém.
lieči - choroby nervov, vnútorné choroby, bronchiálne katary, sklerózy, ochorenie žlčníka, pečene, ľadvín, infekčnú žltačku, žalúdočné a črevné ochorenia, hnačky, zápchu, ochorenia krvi, vyrážky, ekzémy, candida (kvasinky).
viac info o účinkoch a zložení nájdete napríklad tu:
http://www.mojezdravie.sk/tibetska-kefirova-huba.html
http://produkty.vladozlatos.com/kefirove-zrna.html
kontakt 0917 381 225 alebo inzeratsk@zoznam.sk (trnava)
pozrite aj moje ďaľšie inzeráty
pri kúpe 2 vecí z mojej ponuky, hradím poštovné (štandardná poštová zásielka, platba vopred) . pri kúpe z mojich inzerátov nad 20,-€ darček zdarma.

Lokalita Trnava

Cena: 5,- €



Registrovaný užívateľ

Prezývka: inzerat

Telefón: +421 917 381 225

Lokalita: Trnava


Všetky inzeráty užívateľa inzerat

Zdieľať na Facebooku

Zmazať inzerát

Upraviť inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslať E-mail

Vaša odpoveď:

Ochrana proti spamu: napíšte koľko je 2 + 7 :

Váš e-mail:

Úvodná strana | Pridať inzerát | Podmienky inzercie | Kontakt | Nápověda
Akékoľvek kopírovanie a iné využívanie obsahu i-Bazar.sk bez písomného súhlasu i-Bazar.sk je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov. (ID 7025)
© 2005 - 2024 i-Bazar.sk | 0.03